Svensk koncept 

Friskis&Svettis er oprindelig en svensk idrætsforening, som tilbyder glad, enkel og god motion for alle. I Sverige er der omkring 500.000 medlemmer. Den danske afdeling af F&S startede i 2000 og har omkring 200 medlemmer.

Frivilligt arbejde

F&S er en frivillig idrætsorganisation. Det betyder, at ingen skal tjene penge på foreningen, men alle indtægter bliver i foreningen og anvendes til aktiviteter til gavn for medlemmerne. Alle i Friskis&Svettis arbejder på frivillig basis: vores instruktører, bestyrelsesmedlemmer og værter.

Målsætning

Vi vil have så mange som muligt til at øge deres velbefindende gennem aktivitet og motion. Vi vil øge motionsudbuddet og skabe en positiv mødeplads for alle typer af mennesker - unge og gamle, trænede og utrænede, mænd og kvinder.

Træningen

Vores træning er sjov, med fart og enkle bevægelser, der med god musik giver os energi til at fortsætte. Mennesket er bygget til at bevæge sig. Når vi bevæger os får vi det godt i både krop og sjæl. Hvis det er sjovt, gør vi det ofte.

Hos Friskis&Svettis:

  • skal man ikke tilmelde sig et hold i forvejen, man møder bare op til træning. Der er derfor ingen gebyrer, hvis man ikke møder op.
  • har vi flere gange om året besøg af gæsteinstruktører fra Sverige, hvor vi har mulighed for at prøve andre typer træning, fx intensiv træning og dans fuego.
  • afholdes der aktiviteter for medlemmerne med mulighed for socialt samvær. Vi tilbyder fx nytårskur med forskellige pas.
  • er vi ikke flere, end at vi kender hinanden.

Det siger vores motionister om F&S København


- “F&S er en god blanding af konditions- og styrketræning til god musik i uformelle rammer”

Motionist i Friskis&Svettis