Bestyrelsesmedlemmer

Ragnheidur Mosesdottir (formand)

Ragnheidur har været medlem af Friskis&Svettis siden 2002, da en svensk veninde introducerede hende til foreningen. Hun har været medlem af bestyrelsen fra 2005 og formand siden 2010. Selvom foreningsarbejdet fylder meget, er det stadigvæk træningen der har den største tiltrækningskraft og giver energi i hverdagen. I det daglige er hun bibliotekar.

 

Ingrid Bornæs (næstformand)

Ingrid er næstformand i bestyrelsen og desuden en del af instruktørgruppen.

 

Bodil Svansøe (sekretær)

Bodil har siden 2012 været sommervært i Fælledparken og søndagsvært på Nyboder. Fra 2014 medlem af bestyrelsen, hvor hun er referent og hjælper med at koordinere vagtplanen for sommerværterne. Bodil træner to gange om ugen og synes, det er med til at holde hende frisk og glad.

 

Marianne Nielsen (kasserer)

Blev inviteret til sidste træning udendørs i Fælledparken i 2009, og hun faldt pladask for denne træningsform. Efterfølgende vært i en lang periode og hurtigt valgt ind i bestyrelsen for 10 år siden, hvor hun tager sig af regnskab, lokaler, medlemsliste, værtsmøder m.v. Motion og musik forenes skønt her.

 

Lith Rasmussen (bestyrelsesmedlem)

 

 

Susanne Lystbæk Christiansen (suppleant)

Susanne blev opmærksom på Friskis&Svettis gennem en kollega og meldte sig ind i 2013. Susanne kan ikke undvære den fantastiske motion og gode stemning og træner ca. to gange om ugen. Hun har i perioder været fast vært og sidder som suppleant i bestyrelsen på fjerde år. Fra efteråret 2019 er Susanne er værtsansvarlig.

 

Jonna Salling (suppleant)

Jonna blev valgt som suppleant på årsmødet 2017. Startede i F&S i 2007 efter den gratis træning i Fælledparken, blev fast vært/værtsvikar on and off. Jonna værdsætter frivilligheden, og at der er plads til forskellighed. Hun sidder i en undergruppe/kommunikationsudvalg, som arbejder ad hoc. 

 

Lotte Lambertsen (suppleant)

Lotte blev vagt som suppleant på årsmødet 2022.