Mette D

 

Mette leder middel. Hun er uddannet i 2010 og har været medlem siden 2000. Hun elsker den variation der er hos de forskellige instruktører og den stemning musikken skaber som støtte for bevægelser – det gør træningen til en fest! Det er her Mette får energi til hverdagen med to små børn og en masse bevægelsesglæde!

Marianne

 

Jeg hedder Marianne, og jeg træner basis. Mine mange rejser inspirerer mig, og det præger mit musikvalg på mine pas. Jeg er elsker at danse og bevæge mig, og det bliver mine pas et produkt af.

Cecilia

 

Jeg leder basis og blev uddannet i 2005. Fra efteråret 2019 er jeg også uddannet flex-instruktør. Jeg er opvokset med Friskis&Svettis i Sverige og har altid elsket, at man kan komme lige som den man er. For mig er det vigtigste og bedste ved træning, at man har det sjovt – på den måde kan det blive en naturlig del af livet. Musikken – bevægelserne – energien – glæden! Det giver mig det fedeste frirum i hverdagen.

Mette W

Mette leder middel. Hun er uddannet instruktør i 2016 og har været medlem siden 2005. Hun elsker den frihed der er i Friskis&Svettis, man må komme som man er og træne som man har lyst. Der er et rigtig fint sammenhold i foreningen og elsker når vi sammen går ud af salen ildrøde i hovedet. Det er dejligt at kunne lægge hovedet på hylden til træning i en ellers hektisk hverdag som gymnasielærer.

For tiden holder Mette orlov fra Friskis. 

Ingrid

 

Ingrid ledder Udendørs cross.

Signe

Jeg hedder Signe, og jeg leder middel. For mig er Friskis & Svettis den bedste træning, fordi vi kommer hele vejen rundt og både får trænet styrke, kondition, smidighed og balance, og fordi jeg elsker at træne til god musik. Medlemmerne hos Friskis er byens sejeste, og det er altid hyggeligt at komme til træning og sige hej.

Bob

 

Bob er vikar og leder middel.