Mette D

 

Mette blev uddannet jympa-instruktør i 2010 og har været medlem siden 2000. Hun elsker den variation der er hos de forskellige instruktører og den stemning musikken skaber som støtte for bevægelser – det gør træningen til en fest! Det er her Mette får energi til hverdagen med to små børn og en masse bevægelsesglæde!

Marianne

 

Jeg hedder Marianne, og jeg er jympa-leder. Mine mange rejser inspirerer mig, og det præger mit musikvalg på mine pas. Jeg er elsker at danse og bevæge mig, og det bliver mine pas et produkt af.

Cecilia

Jeg leder jympa og blev uddannet i 2005. Fra efteråret 2019 er jeg også uddannet flex-instruktør. Jeg er opvokset med Friskis&Svettis i Sverige og har altid elsket, at man kan komme lige som den man er. For mig er det vigtigste og bedste ved træning, at man har det sjovt – på den måde kan det blive en naturlig del af livet. Musikken – bevægelserne – energien – glæden! Det giver mig det fedeste frirum i hverdagen.

 

Mette W

Mette vender tilbage til F&S København som vikar i foråret 2024. 

Mette er uddannet jympa-instruktør.

 

Ingrid

 

Ingrid ledder Udendørs cross.

Signe

Signe har orlov fra foråret 2023.

Jeg hedder Signe, og jeg er jympaleder. For mig er Friskis & Svettis den bedste træning, fordi vi kommer hele vejen rundt og både får trænet styrke, kondition, smidighed og balance, og fordi jeg elsker at træne til god musik. Medlemmerne hos Friskis er byens sejeste, og det er altid hyggeligt at komme til træning og sige hej.

Margareta

Jeg blev uddannet jympa instruktør i 2000. 
Derefter er jeg også uddannet til core-,flex- og stationstræning. 

Træning og bevægelse gør mig glad og giver mig energi. 

Jeg håber på at kunne sprede den glæde og energi til flere. 

Bob

 

Bob er uddannet jympa-instruktør i 2010. Han er vikar og springer til hvis der er behov.